В управлінні патрульної поліції Рівненської області призначили службове розслідування, а поліцейського відсторонили від служби.

Читайте також: У Луцьку зранку невідомі постріляли собак (фото 18+)

У Рівному патрульний поліцейський стріляв у велосипедиста із власного травматичного пістолета. Інцидент стався близько 02:00 години ночі в понеділок, 10 серпня, на вулиці Поповича, пише ТСН.

Відомий рівненський шоумен Ігор Панчук, багаторічний ведучий волинського фестивалю "Бандерштат", який виступає під псевдонімом М'яч Дредбол, розповів, що підстрелили двоюрідного брата його дівчини. Він хоче надати справі розголосу, адже стан постраждалого, за його словами, важкий.

На своїй сторінці у Facebook він розповів, що патрульний нібито стріляв без попередження у велосипедиста не з табельної, а з власної зброї, в результаті чого у хлопця – два зламані ребра, 12 шматків ребер виймають із легень під час операції.

"Менти підтирають відео із самописців та вигадують історії про вкрадений велосипед. Як тільки стан постраждалого поліпшиться, він разом із адвокатом дасть коментар і розкаже, як все було. Поки його стан важкий, говорити він не може через втрату крові та загальну слабкість", – написав він.

Читайте також: "Дуже близько була вибухівка": розповідь заручниці із захопленого терористом автобуса в Луцьку (відео)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook