Сьогодні, 29 грудня 2020 року, суд продовжив запобіжний захід луцькому терористу Максиму Кривошу. Про це інформують у судовій установі.

Читайте також: Луцького терориста Максима Кривоша помістили в психіатричну лікарню

Слідчим суддею Луцького міськрайонного суду Волинської області Ігорем Ясельським було продовжено запобіжний захід Максима Кривоша у вигляді тримання під вартою у межах строку досудового розслідування. Запобіжний захід продовжили до 2 лютого 2021 року включно, підозрюваному у вчиненні злочинів передбачених ч. 2 ст. 147 ч. 1 ст. 258, ст. 348, ч.1 2 ст. 263 , ч.2 ст. 263 Кримінального кодексу України, а саме: захоплення заручників, терористичний акт, замах на життя працівника правоохоронного органу та незаконне поводження зі зброєю та вибуховими пристроями.

Нагадаємо, що лучанин Максим Кривош, який 21 липня цього року утримував заручників на Театральному майдані у Луцьку, навчався у духовній семінарії. Наразі Кривош перебуває у Львівській психіатричній лікарні, де проходить експертизу.

Читайте також: Був священиком: затримали колишнього спільника луцького терориста

Також відомо, що він відмовився від послуг адвоката Сергія Тиможинського, наразі його захищає адвокатка з Луцька Євгенія Коваленко. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook