У власній квартирі зі страхом − у Луцьку жителі будинку, що по вулиці Шевченка бояться, що одного дня весь будинок просто може злетіти у повітря. Кажуть, все через їхнього сусіда-пияку. Люди, зверталися в усі служби, але їм відмовляють допомогти. 

Читайте також: На Волині психічнохворий чоловік ледве не спалив багатоквартирний будинок (фото)

Про це йдеться у відео-сюжеті ТРК Аверс.

Люди кажуть, уже понад 10 років усіх жителів будинку тероризує чоловік, який проживає на першому поверсі цього будинку. Мовляв, що він усі ці роки веде аморальний спосіб життя. Останньою краплею стало, те що чоловік разом із своїми друзями зірвав газові труби, щоб здати їх на метолобрухт і отримати кошти на випивку. В наслідку весь будинок наповнився газом. Все це могло закінчитися трагічно.

Жителі зазначають, що раніще тут проживали батьки чоловіка, однак вони переїхали, із того моменту у їхньому будинку почалися проблеми. У квартирі немає ні світла, ні води. Однак, попри відключення комунальними службами комунікацій, власник житла незаконно сам усе під’єднав. У приміщені знаходитися неможливо, сміття, над головою висять дроти.

Мешканці будинку у відчаї. Кажуть, куди тільки не зверталися. Поліція не реагує також. Жителі живуть без газу уже три дні. Поки ми розмовляли до нас вийшов власник квартири. Пояснив, що він просто робить ремонт.

Після усіх пояснень, жителі будинку написали заяву до у поліцію на свого сусіда.

Люди бояться, що одного дня вони можуть лишитися без квартири, або не прокинутися.

Читайте також: Мешканці луцької багатоповерхівки "сидять" два тижні без тепла і гарячої води (відео)

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter