У Луцьку пропонують краще контролювати, як містяни дотримуються маскового режиму. Однак депутат, який це запропонував, сам цей режим в сесійній залі і порушив.

Читайте також: На Волині блогерка порівняла колишнього активіста Віктора Медведчука з Ісусом Христом

Під час сесії Луцької міської ради депутат міськради, голова фракції "Громадянський рух "Свідомі" Тарас Шкітер оголосив запит, у якому закликав посилити контроль за дотриманням протиобмежувальних карантинних заходів для боротьби з COVID-19 у Луцьку. Мовляв, у багатьох містах України вже запровадили локдаун, то ж лучанам варто поберегтися, щоб в обласному центрі Волині не повторився цей сценарій, пише ІА Волинські новини.

"Прошу дати доручення відповідним структурним підрозділам Луцької міської ради посилити контроль за дотримання карантинних заходів, зокрема, за дотриманням маскового режиму та дотриманням соціальної дистанції в громадських місцях та транспорті. Лише завдяки спільним діям влади та відповідальній поведінці громадян ми зможемо уникнути тотального карантину у нашому місті", − переконаний обранець громади.

Щоправда, сам Тарас Шкітер карантинний режим в сесійній залі проігнорував. Як видно на фото, увесь час в масці під час сесійного засідання він не перебував.

При цьому, захисної маски на обличчі депутата не було не лише в момент, коли він оголошував запитання чи запити. На відео з сесійної зали помітно, що маску депутат не одягав під час усього засідання. Проте це не перший раз, коли на публічних заходах депутат ігнорував масковий режим. На це йому вказали користувачі у Фейсбуці.

Читайте також: Шкітер мав стати інструментом боротьби Віктора Медведчука з УКРОПом?

Зауважимо, Тарас Шкітер цього місяця отримав першу дозу щеплення від COVID-19. Проте у Всесвітній організації охорони здоров’я повідомили, що людям навіть після щеплення від коронавірусу необхідно носити захисну маску та зберігати дистанцію.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook