Тріо народних хітмейкерів Потап, Винник та Полякова презентували запальний кліп на пісню "Свят! Свят! Свят!" для фільму "Скажене Весілля 2".

Читайте також: Комедія "Скажене весілля" встановила новий рекорд

Композиція стала офіційним саундтреком до української комедії. Пісня "Свят! Свят! Свят!" присвячена усім улюбленим святам країни, передає ТСН.

За  сюжетом відеокліпу глядачі святкують разом з артистами, завітавши до них у гості. Так, Потап знову одружився. "Ми вирішили зіграти ще одне весілля, тільки на цей раз кіношне.  В мене ще свіжі спогади про те, як це – бути нареченим,  тому я почувався у цьому образі впевнено", – зізнався продюсер.

Крім того у кліпі гості куштують паски разом з Олегом Винником: "З великою повагою ставлюся до цього свята та його традицій, тому для мене був дуже важливим момент, коли я виносив гостям власноруч приготовану паску".

Читайте також: Потап і Олег Винник знялися у кліпі про комедію "Скажене весілля" (відео)

А Новий рік українці зустріли з Олею Поляковою: "Гарне свято як концерт, з якого люди не виходять до самого  закінчення.  Все вдалось, якщо гості розходяться вранці задоволені та веселі! Як ми з хлопцями після знімань кліпу".

Яке ж свято без професійного ведучого, роль якого у  відео виконав головний тамада "Скаженого Весілля" – Назарій Запухляк (Юрій Горбунов). Авторами ідеї стали режисери Максим Шелковников та Денис Маноха. Виробництво – MOZGI Production.

Народне тріо розпочинає святковий марафон в очікуванні великої прем’єри – комедія "Скажене Весілля 2" вже від 25 грудня у всеукраїнському кінопрокаті. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook