Вночі 6-го квітня до чергової частини поліцейські, які патрулювали околиці села Піщана Білоцерківського району Київської області, повідомили про те, що на одній з вулиць виявили автомобіль "Мазда" з явними механічними пошкодженнями та тіла двох загиблих молодих дівчат поблизу нього.

Читайте також: Смертельна ДТП: BMW зіткнувся з вантажівкою під Львовом (фото)

Згодом, працівники поліції, які прибули на місце події встановили особи загиблих. Ними виявилися 18-річна жителька цього ж села та 16-річна столична мешканка. Ймовірно, дівчата в пізній час поверталися додому дорогою, а водій "Мазда", скоїв на них наїзд. Внаслідок чого, від отриманих травм вони загинули на місці. Сам керманич втік з місця події, залишивши автомобіль, – повідомляє прес-служба поліції в Київській області.

Читайте також:П'яний волинянин під час погоні з поліцією перекинув авто на бік (фото)

Під час розслідування стало відомо, що напередодні 19-річний хлопець, житель села Храпачі Білоцерківського району, взяв без дозволу ключі від автомобіля "Мазда", який належав його батькам та виїхав в нічний час. 

Про хлопця відомо, що його звати Віталій. Його, кажуть, бачили у селі вночі. Родина у нього заможна, батько має в селі кілька достатньо серйозних бізнесів, наприклад орендує ставок. Віталія місцеві поза очі називають "мажором", розповідають про нього неохоче, бо бояться помсти. У Храпачах батька Віталія місцеві знають тільки за прізвиськом "Пушка", повідомляє ТСН.

Дівчата, які загинули – поверталися із бару, де святкували день народження подруги. Майже до самого ранку їх не могли упізнати – тіла були понівечені, з них позривало одяг та взуття, телефони були геть розбиті. Загибла Вікторія торік закінчила школу, була відмінницею та дуже домашньою дитиною. Її подруга Вероніка – киянка. У селі залишилася хата, де мешкали її покійні баба з дідом. Дівчина навідувалася туди рідко.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook