З початку доби бойовики двічі відкривали вогонь на донецькому напрямку в зоні ООС, у результаті чого один український військовослужбовець зазнав поранення.

Читайте також: "Будемо стояти до кінця": бійці з передової записали яскраве привітання з Різдвом (відео)

Про це повідомив під час брифінгу представник пресцентру Міністерства оборони України полковник Максим Праута, передає УНН.

Протягом суботи, 18 січня, в зоні проведення Операції Об’єднаних сил на Донбасі дістали поранення 8 військовослужбовців. Про це у вечірньому зведенні повідомляє штаб ООС.

"Від початку поточної доби, станом на 12:30, російські окупаційні війська відкривали вогонь двічі на донецькому напрямку", – повідомив Праута.

За його словами, вночі зі стрілецької зброї противник обстріляв українських військовослужбовців, які виконують бойові завдання біля населеного пункту Піски, а після 7:00 з озброєння бойової машини піхоти і з танкових протитанкових гранатометів, окупанти тривалий час вели вогонь по опорних пунктах підрозділ Об’єднаних сил, обладнаних в районі Красногорівки.

Читайте також: Ситуація на Донбасі: бойовики знову обстріляли українські позиції з забороненої зброї

"За наявною інформацією, в результаті сьогоднішніх ворожих обстрілів один український військовослужбовець зазнав поранення. На даний час він перебуває під наглядом лікарів в одному з військових мобільних госпіталів. Стан здоров’я нашого воїна задовільний", – заявив речник.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook