У приватному дитячому таборі на Київщині отруїлося дванадцять дітей. Одна дівчинка наразі перебуває у комі.

Читайте також: На Волині на території дитсадка випасають коня

У Департаменті охорони здоров’я Київської облдержадміністрації повідомили, що до Переяслав-Хмельницької центральної районної лікарні екстрено доправили дитину 8 років з розладом травлення, − про це повідомляється на сайті Український інтерес.

Організм дівчинки був вкрай зневоднений, і вона впала в кому. Її госпіталізували до реанімації. Лікарі кваліфікують стан дитини як тяжкий.

Читайте також: Як 7-річні волиняни змагалися на турнірі з мотокросу (відео)

Ще 11 дітей потрапили до медичного ізолятора табору. На сьогодні ізольованими залишаються семеро. В оздоровчому таборі понад 200 осіб.

Загалом до дитячого табору ТОВ "Дитячий оздоровчий заклад санаторного типу "Славутич" 29 червня прибули 28 дітей для підготовки до змагань.

Співробітники Держпродспоживслужби взяли проби їжі, якою годують дітей в таборі, а вже сьогодні проводяться посіви у дітей, які постраждали. Наразі розслідування триває.

За інформацією власницею табору є цивільна дружина Януковича Любов Полєжай. Вона є чинним кінцевим бенефіціаром ТОВ "Дитячий оздоровчий заклад санітарного типу "Славутич", а розмір статутного капіталу фірми сягає 100 мільйонів гривень.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter