Сергій Притула звернувся до всіх хейтерів з Росії і "ЛДНР" і закликав їх не хвалитися дуже сумнівними "досягненнями" на Донбасі. Український шоумен також висміяв відео російського пропагандиста Олександра Сладкова, який розповідав, як окупанти збили безпілотник ЗСУ "Лелека 100".

Читайте також: "С*ка, знущався над сиротами, ґвалтував жінку": Притула розповів про скандал навколо Бабиного Яру та росіян (фото)

Притула також розповів, що збитий безпілотник, про який розповідав Сладков, він особисто купував разом з іншими волонтерами. Своє звернення шоумен записав російською мовою і опублікував його на своєму YouTube-каналі. При цьому він зазначив, що це його перше і останнє російськомовне відео, пише Styler

Притула відповів Сладкову на порівняння вартості українського безпілотника і протитанкової керованої ракети з ціною російського автомобіля Lada Priora. Волонтер заявив, що ці машини "г*вно", а наші ракети – це круто, і у нас їх багато.

При цьому безпілотник вартістю 10 тисяч доларів був збитий з ЗРК "ОСА", який коштує 50 тисяч доларів

"Ви пачкою за 50 тисяч доларів збили мою пачку в 10 тисяч доларів. Такий обмін 1:5 мене влаштовує", – зазначив Притула.

Читайте також: "Ми можемо порішати, дівчинку "зверху": Притула жорстко розніс соратника Зеленського (відео)

Він також пояснив різницю між загиблими з двох сторін. Притула підкреслив, що коли вбивають нашого солдата, то його в останню дорогу проводжає все місто чи село, а коли гине їх солдат, то його "тихенько закопують, як собаку". При цьому родичів убитих змушують мовчати.

Крім того, він розповів про те, що поранених з тієї сторони засилають в похмурі лікарні без держпідтримки. А поранені захисники України відправляються на реабілітацію до Німеччини, Чехії, США, Канади та Ізраїлю.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook