Колишня в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун розповіла про свої плани на майбутнє. 

Читайте також: "Не прекрасна половина людства": Супрун видала новий "шедевр" про жінок

Супрун заявила, що вона збирається працювати і далі в Україні.

Уляна Супрун ось уже як пару тижнів не є в.о. міністра охорони здоров’я. Всі справи вона і її команда-реформаторів передали новому міністрові Зоряне Скалецького. Однак Супрун не має наміру ні виїжджати з України, ні тим більше кидати розпочату справу. Про це вона заявила в інтерв’ю виданню Lb.ua.

Пані Уляна обіцяє, що і далі українці зможуть в соціальній мережі Facebook читати її іскрометні, просвітницькі записи.

"Так. Я залишаюся вдома, в Україні", – підкреслила Супрун. Вона додала, що і далі буде займатися і підтримувати реформи в області української охорони здоров’я.

"Я буду і надалі підтримувати трансформацію системи охорони здоров’я. Уже не зсередини міністерства, а ззовні", – зазначила Супрун.

Вона також розповіла, що зі своєю командою збирається розвивати свою комунікаційну платформу. "Також хочемо створити аналітичний центр, який буде займатися темою охорони здоров’я", – зазначила в.о. голови МОЗ України.

Читайте також: Супрун розповіла, чим займатиметься після звільнення

Уляна Супрун додала, що зараз вона і ті люди, які з нею працювали в міністерстві, відпочивають. "А потім будемо працювати. Думаю, що цей досвід, який ми придбали за останні 3 роки разом, повинен зберегтися", – додала вона.

Також Супрун націлилася і на правоохоронну систему. Вона пояснила своє рішення: "Тому що якщо вона не працює, то в країні не може працювати майже нічого, в тому числі і в медицині".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook