У Києві попри карантинні обмеження продовжує працювати магазин косметики Алли Барановської – дружини Миколи Тищенка. Сам нардеп напередодні потрапив у скандал через інформацію про роботу його ресторану "Велюр" під час епідемії коронавірусу.

Читайте також: "Відп*здити його, як старе відро": Тищенко черговий раз оскандалився, підтримавши "рускій мір" (фото)

Журналісти виявили, що мережа салонів і магазинів косметики, яка належить Барановській, продовжує працювати попри карантин, повідомляють "Гроші".

У соцмережах є офіційні повідомлення, що заклади на час карантинних обмежень зачинили. Однак насправді це не так. Принаймні один магазин на столичному Печерську продовжує роботу.

Журналісти зафіксували, як чоловік у масці заносить до студії багато коробок. Ймовірно, у них продукція. Крім того, до закладу приїхала дівчина. У приміщення вона зайшла без жодних засобів індивідуального захисту. Через 20 хвилин вона вийшла з салону із фірмовим пакетом закладу.

Читайте також: Нардеп від "Слуги народу" у власному маєтку "карантинить" на Кіпрі (відео)

Згодом до салону під’їхав "Мерседес". З нього вийшла дівчина з пачкою грошей у руці. Вона теж зайшла у приміщення, звідки вийшла з тим же брендованим пакетом закладу.

Поспостерігавши, журналісти зробили висновок, що салон дружини Тищенка для окремих клієнтів таки працює в карантин. Водночас санітарних норм там не дотримуються. Ні персонал, ні клієнти не мали масок чи рукавичок. Сама Алла Барановська відмовилася коментувати ситуацію.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook