Більше року фірма одіозного нардепа Cтепана Івахіва боргує компанії "Вельд Україна" понад 73 тисячі гривень. Така сума нарахована за постачання товарів до мережі гіпермаркетів "Там-Там" у Маріуполі. Невдоволені постачальники звернулися із позовом до суду.

Читайте також: Як молочна компанія "Континіуму" нахабно дурить покупців

Про це йдеться у сюжеті ТРК "Аверс".

У Луцькому господарському суді розглядали позов ТзОВ "Вельд Україна" проти Маріупольської філії компанії "Континіум-Трейд".

Фірма, яка належить до паливно-промислового холдингу "Континіум" Степана Івахіва, володіє всеукраїнською мережею гіпермаркетів "Там-Там". Проте відповідачі на засідання суду не з’явилися.

Представник позивача Дмитро Волоха розповідає – компанія "Континіум-трейд" не заперечує існування заборгованості, проте у відповідь звинувачує постачальників у затримці бакалійного товару.

Читайте також: "Континіум" не збирається повертати банку "Форум" півмільярда гривень

"Ми звернулися спочатку до Маріупольської філії, щоб вони здійснили погашення заборгованості. Звернулися до Луцька – теж було проігноровано. Ми звернулися до суду про стягнення заборгованості. Вони її визнають, але вважають, що ми не здійснювали поставку товарів", – зазначає Волоха.

Наступне судове засідання, через неявку відповідачів без попередження, перенесли на 24 травня.

Детальніше дивіться в сюжеті: 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter