26 серпня в Україні стартує шоу "Танці з зірками".У проекті візьмуть участь 14 знаменитостей, які вже розпочали підготовку до прямих ефірів.

Читайте також: Попри обурення низки журналістів дружина Медведчука братиме участь у шоу телеканалу "1+1"

У мережі досі триває челендж, у якому зірки погоджуються на участь у новому сезоні проекту "Танці з зірками". Згідно з анонсом, це буде наймасштабніше та найграндіозніше шоу року, пише "24 Канал".

Зараз відомі імена 12 зірок, які вийдуть на паркет. Серед них – грузинський бізнесмен та продюсер Іраклі Макацарія, українська телеведуча Маша Єфросиніна, всесвітньо відомий боксер та володар титулу чемпіону світу у легкій вазі Денис Берінчик та майстер спорту зі спортивної аеробіки та тренер Аніта Луценко, гуморист Ігор Ласточкін, співачка Слава Камінська, актор кіно і театру Павло Вишняков, співачка Мішель Андраде, телеведучий та ресторатор Микола Тищенко, співачка Злата Огнєвіч, телеведуча Леся Нікітюк, а також телеведуча Оксана Марченко.

Знаменитості посилено готуються до початку "Танців з зірками". Слава Камінська показала свою розтяжку та фото перед заняттям танцями. Кадри з тренування вийшли досить пікантними.

"Якщо ти не "бальник" – лий сльози в рукомийник. Зате я добре співаю", – з гумором написала Слава Камінська.

Злата Огнєвіч у посиленому темпі відпрацьовує граційні па. Співачка показала фрагмент заняття, на якому видно, що зірка перебуває у відмінній формі та готова поборотись за перемогу в шоу.

Фітнес-тренер Аніта Луценко складе чималу конкуренцію учасникам "Танці з зірками". Знаменитість показала свою вправність у запальному тверку.

Читайте також: Журналісти ТСН виступили проти появи дружини Медведчука на 1+1

Гуморист Ігор Ласточкін зізнався, що ніколи не танцював вальс чи танго, а більшість назв танців навіть і не знає. Але він в гумористичній манері теж показав свою вправність, приєднавшись до світового челенджу #kikichallengе.

Телеведуча Маша Єфросиніна показала, наскільки наполегливо вона повторює всі рухи за хореографом. Відомо, що напередодні початку "Танців з зірками" знаменитість проведе "Здоровий день з Машою Єфросиніною".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter