У митрополита Тернопільського і Кременецького УПЦ Московського патріархату Сергія виявлено коронавірус, митрополит знаходиться в Олександрівській лікарні в Києві. 

Читайте також: "Ті, хто ходив у Почаївську Лавру на причастя – лежать із пневмонією, попи кидаються на медиків": медсестра шокувала деталями

Про це сьогодні на засіданні Тернопільського міського оперативного штабу із подолання надзвичайної ситуації повідомив заступник начальника обласного лабораторного центру Володимир Паничев.

"Київські колеги повідомили нас, що в Олександрівській лікарні лікують митрополита Сергія. Окрім того, хворобу уже підтвердили у 4-х священників і диякона, які дотичні до Почаєва. Також коронавірус виявлено у священника, що має стосунок до Почаєва, та його дружини", – розповів Паничев.

Читайте також: Почаївська лавра стала вогнищем поширення коронавірусу

За його словами, ситуація із поширенням Covid-19 на Тернопільщині залишається складною. Спостерігається спалах інфекції. Серед захворілих – 132 медики. 

Нагадаємо, місто Почаїв Кременецького району на Тернопільщині закривають на в’їзд і виїзд. Причина – спалах коронавірусу. Зауважимо, що саме тут розміщується Почаївська лавра, де підозрюють COVID-19.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook