Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся вирішила розповісти фоловерам про завершення проекту та головну нагороді, яку вона отримала.

Читайте також: Сексапільна Тіна Кароль розбурхала мережу новим образом (фото)

Так, на своїй сторінці в соцмережі Леся Нікітюк опублікувала фотографію з закулісся шоу і написала довгий зворушливий пост з подяками і своїми переживаннями. На фотографії співачка позує у спокусливому сценічному вбранні. На ній коротке червоне плаття, колготки в сіточку, на шиї висить довге сріблясте кольє. Леся на фото мило посміхається, на ній яскравий макіяж, а волосся розпущене.

"Кілька слів і останні фотки #танціззірками. Фінал "Танців із зірками" для мене був чотирнадцятий! Кожен наш виступ був фінальним, так! Ми кожен раз танцювали, як в останній раз. Але завдяки людям, які нас підтримували, ми проходили далі і робили все можливе, щоб кожну неділю відвернути глядачів від буденних справ – школа, садок, робота, комуналка! Ми танцювали і робили шоу, для того щоб ви усміхалися, танцювали для всіх високих дівчат, для звичайних людей, які важко працюють на заводах, базарах! Молоді, яка з невеликих міст і яка не вірить, що можна досягти висот без грошей і зв'язків! І я вважаю, що у нас це вийшло! За весь цей час я зрозуміла одну річ – Танець як життя! Кожен його елемент, як і певний етап життя, може бути хорошим, чи ні, може бути радісним а може бути болючим! Комусь це сподобається, а комусь ні! Але головне, щоб кожен танець, як і певний етап життя, закінчувався оваціями! А наші з Максом танці постійно закінчувалися оваціями! Ми виграли найдорожчий приз "Приз глядацьких симпатій"! А кубок мені тато ще до початку шоу зробив!

P.s. Чемпіони кожен рік змінюються, а #багиняламината ОДНА! Окремий респект людям, які вірили і знають, що я танцюю, і що танець був", − написала Леся у підписі до фотографії.

Читайте також: "Цицьки ох*єнні": Лорак повертає народну любов чим може

{{photo−1}}

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter