Українська співачка Тіна Кароль, яка повідомила, чи планує вона жити в Америці, розповіла, як ледь не вкоротила собі віку після смерті чоловіка Євгена Огіра у 2013 році. 

Читайте також: Тіна Кароль вийшла в світ у відвертій сукні

Виконавиця зуміла подолати цей складний період і продемонструвала дивовижну силу духу. Однак їй було дуже важко на душі, оскільки з'являлися думки покінчити с собою, пише ТСН.

Вийти з депресії і йти далі допоміг артистці саме син Веніамін.

"Коли не стало чоловіка, було все. І суїцидальні настрої, різне. Але всі ми прийшли по одному в цей світ і по одному підемо. У кожного своя місія, своя історія, свій відведений вік. І вкоротити собі його я не маю права. Тим більше, що у мене є синок – і він моя найбільша місія", – розповідала співачка у програмі "Життя відомих людей". 

Читайте також: "Звабила вже конкретно": Тіна Кароль у самому лише светрі сексуально позувала у новій фотосесії

Окрім цього Тіна Кароль розповіла про свого 10-річного сина Веніаміна. Зірка зізналася, що не дуже часто з ним бачиться, оскільки хлопчик живе і навчається в Лондоні. При цьому, за словами співачки, він неймовірно схожий на батька.

"Веня – копія батька. У характері, поведінці, рисах обличчя. Я завжди бачу свого чоловіка перед собою. Настільки вони схожі, що часом стискається серце. Складно, але я пишаюся і тішуся", – розказувала артистка. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook