Президент Білорусі заявив, що йому обов'язково потрібно зв'язатися з главою РФ Володимиром Путіним. Лукашенко наголосив, що йому треба серйозно поговорити з ним, адже "це загроза не тільки для Білорусі". Це він сказав, маючи на увазі останні події у його країні.

Читайте також: "Жыве́ Белару́сь!": у Луцьку відбулася мирна акція на підтримку білорусів (фоторепортаж)

Відповідне відео з'явилось на телеграм-каналі "Пул первого". За словами Лукашенка, "деякі росіяни занадто розумні".

"Треба зв'язатись з Путіним, щоб я міг з ним переговорити. Це вже загроза не тільки для Білорусі. Знаєте, деякі росіяни занадто розумні. Кричать. Я хочу сказати, що захист Білорусі – це не менше, ніж захист всього нашого простору", – сказав президент Білорусі.

Він зазначив, що у разі, якщо Білорусь не впорається із ситуацією – покотиться хвиля далі.

"Тому за нас так вчепились", – запевнив Лукашенко.

Читайте також: Катування, побої та жахливі умови утримання: у Білорусі з СІЗО відпускають затриманих, деяких відвозять на "швидкій" (відео)

Як ствердив він, "ті, які бродять вулицями, вони цього не розуміють". Він мав на увазі звичайних людей та протестувальників. "Це розумію ті, хто координує і керує, і ви бачите, інколи працюють професійно", – наголосив Лукашенко.

Також він говорив про те, що останнім часом з'являється багато фейків. Зокрема, стало відомо, що у Лукашенка, ймовірно, у Москві є будинок. "Публічно хочу сказати, якщо знайшли – заберіть. Вже казали, що я виїхав з країни. Це все робиться для того, щоб в країни створити підступний настрій", – підсумував президент Білорусі.

Лукашенко заявив, що хоче переговорити з Путіним: відео

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook