Президент України Володимир Зеленський та лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко, яка нещодавно заявила про перехід в опозицію, влаштували заочну перепалку за допомогою ЗМІ та соціальних мереж.

Читайте також: "Соски ах*ренні просто": як насправді отримують посади заступників в уряді Гончарука (аудіо)

Відтак, основним приводом для суперечки між політиками став виступ Юлії Тимошенко на відомому ток-шоу "Свобода слова" на телеканалі ICTV. Під час свого виступу лідерка "Батьківщини" заявила, що пропонувала Президенту членів своєї команди ще на початку його каденції.

Після почутого та побаченого президент Володимир Зеленський заявив про те, що Юлія Володимирівна пропонувала своїх людей "Слузі народу" на призначення в обмін на голоси у парламенті.

Відповідну заяву президент зробив на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, раз на 5 років Тимошенко йде в опозицію до президента, аби "імітувати роботу про народ". Прокоментував він і виступ народної обраниці під час політичного ток-шоу на одному з телеканалів.

"Там Юлія Володимирівна розповідала, що пропонувала нам нових людей на різні посади. Людей, які "принесуть інвестиції". Хотів би, щоб усі ми були чесними до кінця. Так, Юлія Володимирівна справді пропонувала. Вона принесла список своїх людей для призначення на "солодкі" місця. А натомість обіцяла протягом року голосувати за всі закони разом зі "Слугою Народу" у Верховній Раді", – йдеться у повідомленні Зеленського. 

"Але подивіться, який гарний вигляд має зараз "опозиція". Така фігура! А знаєте чому? Бо зараз їй просто не дають "солоденького", – додав Зеленський.

Читайте також: "Закрити цю всю шваль": у мережу злили запис розмови Юзіка та "слуг народу" з поліцейськими (аудіо)

Відтак, лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко не залишилась осторонь від публічних звинувачень Президента та прокоментувала його слова у себе на сторінці у Facebook:

"Нагадаю вам, що є ще одна давня українська традиція. Раз на п’ять років деяким українським президентам здається, що вони взяли джек-пот! А далі все за сценарієм... Ну ви в курсі...", – йдеться у пості Тимошенко. 

Завершила свій допис вона фразою: "Словом, чекаємо вас на корпоративах... Можна зі своїм піаніно". Ймовірно, народна обраниця натякнула на один з номерів Зеленського ще з часів його виступів у "Кварталі 95".

Конфлікт політиків одразу спричинив резонан в соцмережах, як державні діячі так і звичайні користувачі активно взялися коментувати перепалку.

Колишній народний депутат Борислав Береза став на бік Юлії Тимошенко, а політолог Тарас Березовець розкритикував обидві сторони конфлікту.

"Не поділяю популізму Батьківщини, з урахуванням того, що вона намагалася вбудуватися в систему після дострокових парламентських виборів, але те, що пише президент про лідера однієї з найбільших парламентських фракцій, це навіть не дно, а днище. Спроби пошло жартувати і в Кварталі 95 виглядали погано, а в статусі президента і гаранта Конституції це зовсім убого.

В словесній дуелі Тимошенко показала себе кращим квнщиком, ніж професійний квнщик. Зробила так зробила", – написав він.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook