У суботу вздовж залізничного маршруту у ґміні Ґоліна у Великопольському воєводстві виявили розкладене тіло чоловіка – неофіційно 45-річного громадянина України. На останки випадково натрапили пожежники під час одного зі своїх виїздів. Водночас у неділю поліція не підтвердила інформацію щодо особи чоловіка.

Читайте також: У Польщі на заробітках помер волинянин (фото)

Про це повідомляє Польське радіо.

Речник конінської поліції Себастіан Вісьнєвський сказав, що останки виявили поруч із залізничними коліями у ґміні Ґоліна у суботу ввечері. "Тіло було у стані сильного розкладання, а тому провели розтин останків, аби з’ясувати причину смерті чоловіка", – сказав він.

Пожежники-добровольці з Ґоліни повідомили у соціальних мережах, що розкладені останки знаходилися у кущах, безпосередньо при колії неподалік залізничної станції у селі Сплавє.

Читайте також: Український заробітчанин трагічно загинув у Польщі

Пожежники, котрі брали участь у пообідній акції, коли загорілися гальма локомотиву (на маршруті Варшава-Берлін – ред.), абсолютно випадково натрапили на документи, що лежали поблизу залізничної колії. Чути було також специфічний, сильний запах людських останків у стані розкладання. Наступні заходи поліції та пошуки привели до виявлення людського тіла.

Пожежники повідомили, що за неофіційною інформацією, померлий – це 45-річний громадянин України. У конінській поліції офіційно не підтвердили цю інформацію.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook