У Луцьку мало не щодня можна побачити як танцюють прихильники Крішни, даруючи людям видовище.

Читайте також: До Луцька завітали кришнаїти з Росії

Проте, не завжди їхні танці є доречними.

У Луцьку зараз проходить народний етнофестиваль "Берегиня", учасники якого дарують містянам море позитивних емоцій. Сьогодні, 12 серпня, співи колективів перебили кришнаїти, які завітали на свято та стали співати і танцювати свої танці, заважаючи відпочиваючим.

Про це у групі "Теревені про Луцьк" у мережі Facebook написав Roman Okhrymovych.

"Декілька днів в центрі Луцька проходить унікальний фестиваль української етнокультури. Унікальним його роблять колективи з усієї Волині і не тільки, які в своїх наметах створюють шикарний український простір, щиро і класно співають, жартують. Море людей, всі на позитиві. І тут в юрбу співаків і слухачів на всіх парах вриваються кришнаїти. Всього чоловік десять. Їх мало, але у них потужна колонка, яка повністю заглушує все навколо окрім харекрішнахарерама. Колективи перестають співати, люди розбігаються в сторони. За пару хвилин фестивальне життя паралізується, а навколишнє дійство починає все більше походити на божевільню", – йдеться у дописі.

Читайте також: Центральна вулиця Луцька перетворилася у фестиваль-ярмарок "Берегиня" (фото)

"Кришнаїти знаходять собі центральне пусте місце, викладають скриньки для пожертв з танцями, під на максимально включену колонку, починають піарити власну релігію. На мої вимоги виключити колонку, яка глушить все навколо, вони спочатку не реагували, а потім почали стиха нападати, лякаючи порушенням законодавства, штрафом і поліцією. Постійно говорили, що у них дозвіл на цю акцію, якого я так і не побачив. Підтримав мене лише один старший мужчина. Колонка так і не була виключена. Не маю нічого проти кришнаїтів, які організовують власні фестивалі і їздять по центрі на своїй колісниці. В ці моменти їх не глушать своїми колонками і голосами жоден з українських гуртів, але те що вони зробили сьогодні – це підло, низько і зовсім не про просвітлення", – підсумовує дописувач.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter