Лучани вкотре нарікають, що водії маршруток поводять себе некоректно з пасажирами.

Читайте також: У Княгининку водій маршрутки гнівно відмовився зупинятись на зупинках

Про цей прикрий інцидент повідомляє "Конкурент" із посиланням на платформу "Відкрите місто", де мешканець Луцька Петро Мастирка зазначив, що водій маршрутного таксі №12 з номерним знаком АС48-54АІ відмовив його дружині у зупинці в некоректній формі.

"24.03 2018 приблизно о 12.30 моя дружина потрапила в неприємну історію з маршрутчиком. Повертаючись з ринку маршруткою №12 АС48-54АІ, перед зупинкою "Тарасова" вона натиснула кнопку повідомлення про зупинку. Водій не зупинився. Одна пасажирка сказала, що кнопка швидше за все не працює, бо люди гукали до водія, просячи зупинитись. Дружина теж гукнула щоб водій зупинився на зупинці "школа №2". Проте, замість того щоб зупинитись, водій сказав: "Треба на кнопку тиснути, коза," – і додав швидкості" , – зазначається у дописі.

В результаті маршрутка зупинилась аж на зупинці "Тубдиспансер".

"І уже аж звідти дружина з двома повними пакетами продуктів змушена була повертатися назад", – обурюється дописувач.

Наразі про проблему сповістили до Управління транспорту та зв'язку і Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку, однак проблема лишається відкритою.

Нагадаємо, що це уже далеко не перший такий випадок. Лучани неодноразово нарікають на хамство луцьких водіїв.

Нещодавно водій маршрутного таксі зачинив 4-річну дитину в салоні авто без матері, керуючись словами: "Я спішу, потім забере дитину".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitte