За даними Центру громадського здоров’я, станом на 29 березня в Україні зафіксовано 8 346 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19, одужало – 2 875 осіб, померло – 178 осіб. На Волині зареєстровано 223 нових підтверджених випадки коронавірусної хвороби COVID-19 (з них дітей – 12, медпрацівників − 10). Одужало за добу – 132 особи, летальних випадків – 2.

Читайте також: Україна "червоніє": куди потрапила Волинь за новим розподілом на карантинні зони

Про це повідомляє ДУ "Волинський ОЛЦ МОЗ України" та сайт МОЗ України.

За результатами епіднагляду визначено перевищені показники щодо динаміки захворюваності на коронавірусну хворобу по 13 об’єднаних територіальних  громадах, з них 4 – по Луцькому району (Луцька міська територіальна громада,  Торчинська, Підгайцівська,  Городищенська), 1 − по Горохівському району (Берестечківська), ще 8 міських територіальних громад.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 22 березня 2021 року №230 та  з метою попередження подальшого поширення COVID-19  проводяться позачергові засідання місцевих комісій з питань ТЕБ та НС.

Так, 24.03.2021р. проведено позачергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС в м. Нововолинську на якому прийняті рішення щодо організації дистанційного навчання в освітніх закладах міста, про посилення контролю за дотриманням протиепідемічних вимог у громадському транспорті, про відновлення роботи робочої групи по перевірці суб’єктів господарювання по дотриманню протиепідемічних заходів.

Засідання комісії з питань ТЕБ та НС по Луцькому району передбачено на  29.03.2021р.

Читайте також: Можуть посилити карантин: у 13 волинських громадах фіксують перевищення показників захворюваності на COVID-19

Запроваджуються додаткові заходи по інших ОТГ.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook