Сьогодні, 23 серпня, в столиці відбувся Київський саміт перших леді та джентльменів. Ідейною натхненницею саміту є перша леді України – Олена Зеленська.

Читайте також: Олена Зеленська прийшла на робочу зустріч у чорному вбранні (фото)

Метою заходу є створення міжнародної діалогової платформи, яка буде сприяти вирішенню гуманітарних проблем в усьому світі, пише ТСН.

На офіційній сторінці в Instagram Олена Зеленська поділилася фотографією із заходу і розповіла подробиці.

"Вперше в історії представники "м'якої сили" зібралися для обговорення викликів нової реальності. Ми піднімемо гострі питання, і шукатимемо на них відповіді та обміняємося власним досвідом в актуальних проблемах. Я дуже щаслива, що саме моя країна на 30-річчя своєї незалежності стала місцем зустрічі перших леді та джентльменів. Ми стаємо міцнішими і більш помітними в світі. Не в останню чергу саме завдяки "м'якій силі", нові можливості для якої, я впевнена, будуть формуватися сьогодні на наших очах у Софії Київській.

Перша леді приїхала на захід в білосніжному костюмі, волосся зібрала в красиву зачіску і зробила легкий денний макіяж. У вухах у Олени сяяли мініатюрні золоті сережки, а на жакеті була пришпилена брошка.

Київський саміт перших леді та джентльменів об'єднав понад 20 учасників — дружин і чоловіків глав іноземних держав, а також міжнародних та українських експертів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook