Українців чекає найнесприятливіший час в році вже в цьому червні. Справа в тому, що з 5 по 21 число першого літнього місяця нас чекає коридор затемнень. 5 червня − неповне місячне у Стрільці, 21 червня − кільцеве сонячне в Раку. Два цих затемнення дуже небезпечні і передбачити їх важко.

Читайте також: У червні Україну накриє потужна магнітна буря: дати метеоударів

В червні всі наші дії і слова будуть мати наслідки. Негативні мотиви будуть створювати в два рази більше негативу, необдумані вчинки − в два рази більше проблем. В коридор затемнень проблеми знову розкриваються, але подивитися на них під іншим кутом, пише Стайлер.

Але є і дуже хороші новини − у цей період ви можете проаналізувати ваші вчинки раніше і зрозуміти дуже глибоко причини і наслідки. Наприклад, якщо вам не щастить на любовному фронті, треба поставити собі запитання, чому, і ви отримаєте відповідь, вивчаючи інші сфери вашого життя.

Любов і відносини

Навчитеся розуміти, що доведеться або приймати людей такими, які вони є, або відпускати їх, розлучатися з ними. В подібний час це буде найкращою стратегією, тому що з'ясовувати стосунки астрологи не рекомендують. Сварки і конфлікти будуть вкрай неприємними, а знаходити компроміси стане дуже складно. Прощайте людей і легко позбавляйтеся від образи.

Будинок та домашні справи

В цей період постарайтеся викинути з дому всі непотрібні речі. Прибирайте в квартирі і не зберігайте там речі з негативною енергетикою. Ви можете навіть зробити перестановку, якщо вам буде сумно і нудно.

Читайте також: Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні у червні

Робота і фінанси

В цей період утримайтеся від фінансових угод, не робіть також великі покупки, інакше можете постраждати. Не намагайтеся вирішити під час коридору затемнень питання юридичного характеру. Відкладіть на потім.

Здоров'я і настрій

У людей з хронічними захворюваннями в цей період можуть виникнути проблеми. Також слід бути обережними метеозалежних людей. Стежте за своїм самопочуттям і намагайтеся не перепрацьовувати в ці дні.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook