Пізнього вечора 19 грудня у Луцьку працівники поліції побачили в одному з торгівельних центрів молодого чоловіка, який сидів на підлозі – "в чому мати народила". Чоловіка затримали – про це редакції "Аверс" стало відомо з власних джерел. Проте, вже зранку з’ясувалось – інформації про цей випадок ні в поліції, ні в патрульних – немає.

Читайте також: Дві студентки обікрали відомий магазин одягу в Луцьку

В такий, аж занадто екстравагантний спосіб, чоловік вирішив знайти собі наречену у торговому центрі. Відомо, що оголеного чоловіка виявили вже після закриття ТРЦ. Аби вияснити, як роздягнений чоловік опинився в торговому центрі, та чому голяка сидів на підлозі, журналісти звернулись до адміністрації закладу. Втім, у самому ТРЦ прокоментувати ситуацію, яка сталась минулого вечора, відмовились – сказали надсилати письмовий запит.

Був надісланий запит – чи затримали чоловіка, якому було аж занадто спекотно в торгівельному центрі, чи повезли його на освідування? Ні в головному управлінні національної поліції, ні в патрульній поліції Волинської області жодної інформації про інцидент з чоловіком без одягу не було.

Лиш близько 15 години прес-секретар патрульної поліції Волині Ольга Бузулук повідомила – що напередодні близько 23 години патрульні виїхали до торгового центру, однак потім чоловіка вдалось забрати мамі.

Читайте також: Показали фото нового ТРЦ, що побудуть неподалік Луцька

"Коли прибули на місце події – чоловік вже поводився спокійно. Перебував на першому поверсі. Він був в штанах. Взутий. Патрульні зателефонували до його матері – знайшли номер телефону. І вона приїхала забрала сина додому" – повідомила Ольга Бузулук.

Здавалося б за таку як мінімум дивну поведінку в громадському місці мало б бути принаймні адмінстягнення – однак чоловіку така вихідка, схоже, зійшла з рук. 

Детальніше у сюжеті ТРК АВЕРС:

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook