Враховуючи численні скарги мешканців Луцької територіальної громади на недобросовісних перевізників, 16 червня в управлінні транспорту та зв’язку Луцької міськради розробили графік рейдів у приміських маршрутках.

Читайте також: На деяких вулицях Луцька планують заборонити рух міжміських автобусів

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергоощадності, інформує ІА Волинські новини.

Як повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов, враховуючи скарги мешканців громади на недотримання перевізниками графіків руху, 16 червня розпочалися рейдові перевірки на приміських маршрутах.

«Вже сьогодні на маршрутах працюють дві групи працівників управління транспорту та зв’язку – по двоє чоловік у кожній. Перевірки проводять у години пік в ранішні та вечірні періоди. Складаємо акти, перевіряємо і будемо давати пропозиції голові виконкому щодо подальшої роботи з перевізниками-порушниками», – наголосив головний транспортник.

Він зазначив, шо рейди триватимуть до 30 червня 2021 року.

Депутати попросили Володимира Степанова підготувати до наступного засідання профільної комісії результати вищезгаданих рейдів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook