Поблизу Луцька горіла автівка, інформує поліція Волині.

Читайте також: У селищі на Волині згоріло авто

Інцидент трапився сьогодні близько п’ятої години ранку. Автомобіль Ford Focus знаходився на стоянці поблизу будинку потерпілої у селі Струмівка. Транспортний засіб належить 41-річній жительці Луцького району.

На місці події працювала криміналістична лабораторія ГУНП, слідчо-оперативна група Луцького районного управління поліції в повному складі, пожежний експерт. Поліцейські вилучили пожежне сміття, записи з камер відеоспотереження.

Нині вирішується  питання про внесення за цим фактом відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Йдеться про пошкодження майна шляхом  підпалу.

Проводяться заходи на встановлення осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення. Тривають першопочаткові слідчі дії.

Читайте також: У Луцьку посеред двору горів автомобіль (фото)

Як повідомляє ВолиньPost, у ніч на 14 квітня невідомий підпалив автомобіль луцької медійниці, головної редакторки одного з новостворених видань Катерини Дулапчій.

У коментарі виданню Катерина Дулапчій підтвердила інформацію про підпал й зауважила, що пов’язує це з професійною діяльністю.

Відомо, що під ранок у двір медійниці, що в селі Струмівка, заїхала невідома особа на мотоциклі й підпилила автівку Ford Focus.

Вогонь, за словами Катерини Дулапчій, встиг знищити приблизно половину автомобіля.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook