У Луцькому районі поліцейські викрили закладчика наркотиків.

Читайте також: У волинянина вилучили майже кілограм наркотиків під час обшуку (фото)

У зловмисника вилучили психотропну речовину Альфа PVP.  Триває досудове розслідування, розпочате за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, інформує Сектор комунікації поліції Волинської області.

Учора, 26 травня, у селі Голишів Луцького району поліцейський офіцер громади виявив підозрілого чоловіка. Під час його огляду у поліетиленовому пакеті поліцейський виявив 4 згортки ізострічки із кристалічною речовиною, схожою на психотроп.

На місце прибули співробітники управління боротьби з наркозлочинністю в області, слідчо-оперативна група поліції.

Правопорушником виявився раніше судимий за наркозлочини 20-річний житель Луцького району. У нього вилучили 20 г психотропної речовини Альфа PVP, пристрій для вживання наркотиків, електронні ваги, мобільний телефон та банківську картку.

Читайте також: Організував «кримінальний авторитет»: на Волині викрили потужну нарколабораторію

Оперативники встановили, що зловмисник – закладчик телеграм каналу. У місяць чоловік розкладав на території Волинської області близько 300 г заборонених речовин. За це він отримував гроші на банківську картку.

Вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС за результатами якого планується оголошення волинянину про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Санкція цієї статті передбачає від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Триває слідство.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook