У Луцьку 7 квітня нетверезий професор, завідувач кафедри аналітичної хімії та екотехнологій Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, кандидат хімічних наук Жолт Кормош став винуватцем аж двох ДТП. 

Читайте також: Повідомили про стан дівчини, яка потрапила під колеса мікроавтобуса у Луцьку

У виші прокоментували інцидент, йдеться в сюжеті UA.Волинь.

Винуватець не зупинився після аварії і рушив далі, вчинивши ще одну ДТП на кільці вулиць Гордіюк−Конякіна. Нетверезий водій виїхав на тротуар та пошкодив огородження. На 48−річного чоловіка оформили 5 протоколів, у тому числі, за керування в стані сп’яніння.

Проректор Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Анатолій Цьось прокоментував ситуацію із участю працівника вишу в аварії. 

"Будемо чекати висновків правоохоронних органів і, напевно, рішення суду. Я так думаю, що буде обов’язково з цього приводу рішення суду. З іншого боку, якщо буде відповідне подання, а я думаю, що воно буде, ми будемо проводити службову перевірку і за результатами цієї перевірки будемо приймати рішення", − сказав проректор. 

У будь−якому випадку, додав Анатолій Цьось, викладач вищого навчального закладу має бути певним зразком в своїй поведінці. 

Читайте також: У Луцьку дівчина потрапила під колеса мікроавтобуса

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook