У місті Луцьк на вулиці Станіславського, 50 місцеві жителі скаржаться на те, що бабусі перепиняють дітей на скейтах, самокатах та велосипедах, штовхають їх та лаяться. Одну дитину вдарили палицею і у тої лишилися синці. Про це лучанка Таня Пучковська пише у Facebook-спільноті "Район ЛПЗ".

Читайте також: У Луцьку п'яні молодики побилися із поліцейськими (відео)

"Дорогі мами нашого району, хочу застерегти! Якщо ваша дитина гуляє з самокатом, велосипедом чи зі скейтом біля будинку Станіславського, 50, то вона у небезпеці! "Божі одуванчики", які сидять на лавочці у дворі, перепиняють дітей, штовхають з велосипеда, самоката, лаються, заберають у дітей ці велосипеди! Навіть дозволяють вдарити чужу дитину своєю ключкою лише за те, що дитина гуляє у її дворі!

Моїй дитині така бабуся лишила синець на шиї, велосипеда ледве відбили. Якщо постраждала ще чиясь дитина, у понеділок – до дільничого. Поліція, яка приїхала на виклик, намагалася бабцям пояснити, що діти мають повне право гуляти на вулиці з велосипедом", – зазначає жінка.

Читайте також: На Волині двоє дівчат увірвалися у квартиру та жорстоко побили суперницю

Тетяна Пучковська ІА "Конкуренту" зазначила, що її синові 9 років. Проте він виглядає на 7-8. Патрульним, які приїхали на виклик жителів будинку, хлопчик синець не показував. Проте, ймовірно, якщо постраждала ще чиясь дитина, жителі звернуться  до дільничного. Адже, як стверджує жінка, переживають за безпеку своїх дітей.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook