Стоянку біля центрального парку на вулиці Глушець приведуть до належного вигляду.

Читайте також: У Луцьку затвердили нові тарифи на паркування авто

Про це йшлося 30 липня під час засідання 15-ї сесії Луцької міської ради, пише ІА Волинські новини.

Депутати розглянули проєкт рішення Про надання Релігійній організації Релігійній громаді Церкви християн Віри Євангельської «Сіон» міста Луцька дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування на вулиці Глушець, 4 у Луцьку.

Міський голова Ігор Поліщук розповів, що під час обговорення це питання думали зняти з розгляду, аби привести у відповідність площу виключно у межах того приміщення, яке на праві приватної власності належить релігійній організації.

«Це в нас питання про дозвіл, тому пропоную включити додатковим пунктом у проєкт рішення таке: зобов’язати департамент містобудування, земельних ресурсів та реклами рекомендувати під час виготовлення проєктної документації релігійній організації визначити межі земельної ділянки по периметру приміщення», – сказав він.

Читайте також: У Луцьку автохами перетворили зелену зону на суцільне болото (фото)

Депутатка Алла Доманська запитала про долю ділянки, що міститься поруч, де діє парковка.

Ігор Поліщук відповів, що парковка там залишиться.

«Ми бачимо, яка критична ситуація з паркуванням біля парку, тому стоянка там залишиться, але вона буде відповідно облаштована і матиме належний вигляд», – наголосив мер.

Депутати підтримали проєкт рішення.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook