У період з 08-14 лютого працівники підрозділів пожежно-рятувальної служби Волинської області ліквідували 27 пожеж, здійснили  204 виїзди для проведення аварійно-рятувальних робіт. Під час пожеж 3 людини загинуло, 1 травмовано.

Читайте також: На Волині відійшла у вічність відома лікарка

10 лютого о 14:55 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в селі Волиця Іваничівського району. Загорання ліквідоване силами рятувальників 18-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Іваничі та працівників місцевої охорони села Павлівка.

Під час пожежі травмувався 58-річний власник. З опіками обличчя чоловіка госпіталізували до районної лікарні.

Ймовірна причина – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

13 лютого о 13:48 трапилася пожежа у двоповерховому житловому будинку на вулиці Львівській у Луцьку. Пожежу ліквідували працівники 2-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька. Під час гасіння рятувальники виявили у помешканні 82-річну жінку й передали медикам.

Потерпілу госпіталізували до Луцької міської клінічної лікарні. О 16:18 від отриманих термічних опіків жінка померла.

Імовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Ще одна пожежа трапилася увечері 13 лютого в житловому будинку на вулиці Назарія Яремчука у місті Ковелі. Співробітники 4-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Ковеля, які прибули за викликом, виявили на місці події тіло 74-річного чоловіка.

За попередніми даними, до пожежі призвело порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Читайте також: Не дійшла додому: на Волині посеред дороги знайшли труп жінки

Уночі 14 лютого тіло ще одного чоловіка виявили під час гасіння пожежі у дерев’яному будинку в селі Сошично Камінь-Каширського району. Горіння ліквідували працівники 8-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Каменя-Каширського та працівники місцевої пожежної команди села Сошично.

Імовірно, пожежа трапилася внаслідок необережного поводження з вогнем під час куріння.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook