Правоохоронці поділилися подробицями пограбування продуктового магазину в центрі Луцька.

Читайте також: На Волині підліток пограбував 30-річного чоловіка

Інформацію опублікували на сторінці Луцького районного управління поліції у фейсбуці.

Нагадаємо, у середу, 5 травня, близько 22:00, патрульним повідомили про скоєння злочину на вулиці Лесі Українки. Ще до приїзду інспекторів порушника затримали очевидці події.

Правоохоронці повідомили, що повідомлення про злочин надійшло від продавчині магазину «Сім23», що на вул. Лесі Українки, 43: чоловік віком близько 40 років відкрито викрав харчові продукти і сховав їх під куртку.

«Коли я сказала, що за них потрібно розрахуватись, чоловік вибіг з магазину і почав втікати, я вибігла та думала, що наздожену зловмисника. Небайдужі лучани почули крики та допомогли його затримати», – розповіла подавчиня Ангеліна. 

На місці події слідчо-оперативна група спільно з патрульними провели низку розшукових заходів, зокрема відпрацювали камери відеоспостереження, вилучили харчові продукти і повернули магазину на відповідальне зберігання.

Читайте також: Золото, гроші й пістолет: на Волині злодій обікрав будинки

Слідчі за процесуальним керівництвом Луцької окружної прокуратури Волинської області повідомили про підозру зловмиснику за  ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Досудове розслідування триває. Поліцейські перевіряють причетність зловмисника до скоєння аналогічних злочинів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook