В процесі інспектування вулиць міста Луцька інспекторами КП "Луцькреклама" було виявлено незаконно розміщені засоби зовнішньої реклами, що мають вигляд дорожніх знаків. Їх вирішено демонтувати. Відповідне рішення прийняти сьогодні, 8 жовтня, під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Читайте також: У Луцьку демонтують незаконну рекламу

Власників вказаних засобів зовнішньої реклами встановити неможливо, а також вони не узгоджені з Управлінням патрульної поліції у Волинській області. Крім того, ці засоби зовнішньої реклами розміщені без отриманих у встановленому порядку дозволів на розміщення.

Перелік засобів зовнішньої реклами, що мають вигляд дорожніх знаків, що підлягають демонтажу:

 

 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook

1. Зобов’язати власників засобів зовнішньої реклами, що мають вигляд дорожніх знаків, вказаних у додатку, провести демонтаж рекламних конструкцій, розміщених без відповідних дозволів протягом 10 днів з дати ухвалення рішення.

2 Комунальному підприємству «Луцькреклама»:

2.1 У разі невиконання власниками засобів зовнішньої реклами, що мають вигляд дорожніх знаків, пункту 1 даного рішення, або власника встановити неможливо, провести демонтаж вказаних у додатку рекламних конструкцій, розміщених без відповідних дозволів за вказаними у додатку адресами.

2.2. Витрати, пов’язані з демонтажем засобів зовнішньої реклами, покласти на власників рекламних конструкцій, якщо вони встановлені.