Депутата Луцької міської ради Андрія Білана планують ввести до складу комісії комунального майна та приватизації.

Читайте також: У Луцьку проведуть моніторинг ділянок, які перебували в оренді

Про це йшлося 27 листопада під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту, пише ІА Волинські Новини.

За словами голови комісії Миколи Федіка, на позаминулій сесії Богдан Вавринюк склав повноваження, тож замість нього в комісію комунального майна та приватизації пропонується включити Андрія Білана та призначити головою комісії.

Читайте також: Депутатка Луцької міськради оскаржувала в суді неіснуючий документ

Як зазначив депутат Олександр Лазука, у міській раді не працює дві постійні комісії: постійна комісія з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва та постійна комісії міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму. Тож, він запропонував об’єднати ці комісії з постійною комісією міської ради з питань комунального майна та приватизації та комісією міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови відповідно.

Водночас, депутат Юлія Дацюк виступила проти цього та запропонувала Олександру Лазуці підготувати відповідний проект рішення.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter