Міський голова Ігор Поліщук зустрівся з мешканцями будинків на вул. Генерала Шухевича, 1, 3, де буде здійснено капітальний ремонт прибудинкової території.

Читайте також: Водії у Луцьку скаржаться на стан дороги на перехресті вулиць Карпенка-Карого – Задворецької – Чорновола (відео)

Роботи розпочнуться вже наступного тижня, повідомляє Луцька міська рада.

Вони триватимуть близько двох з половиною місяців, залежно від погодних умов.

Під час зустрічі обговорили проект реконструкції прибудинкової території, вислухали пропозиції та побажання жителів, адже зараз цей двір у критичному стані. Через відсутність зливової каналізації прибудинкові території постійно затоплює.

«Капітальний ремонт включатиме: заміну твердого покриття, на тротуарах буде вкладена бруківка, встановлено додаткове дитяче обладнання, майданчик для сміттєвих контейнерів, інші об'єкти благоустрою. У вашому дворі також буде облаштовано зливову каналізацію», – зазначив міський голова Ігор Поліщук.

Читайте також: Показали, як У Луцьку проводять ремонтні роботи перед РАЦСом (фото)

Директор департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк продемонстрував присутнім проєкт ремонтних робіт. За його словами, також передбачається розширення проїжджої частини, встановлення сучасного LED-освітлення, відновлення проїзду до будинків № 8, 10, що на проспекті Грушевського, та проїзди в приватному секторі, що знаходиться всередині цих будинків.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook