"Укрзалізниця" хоче закрити дитячу залізницю у Луцьку. Про це інформують на сторінці "Луцька дитяча залізниця" у Facebook.

Читайте також: "Місту потрібен такий господар", – лучани про Ігоря Поліщука

"Шановні юні залізничники, працівники залізниці, містяни та гості нашого міста Луцька. На превеликий жаль, з Укрзалізниці прийшла погана звістка. Планується повне закриття дитячої залізниці. Що буде після цього з залізницею – невідомо. Тому ми хочемо попросити вас, аби ви поширювали допис по максимуму. Чим більше ви будете поширювати, тим більшою буде підтримка та меншою вірогідність закриття. Збережемо дитячу залізницю для майбутніх поколінь!", – зазначають у дописі.

На повідомлення про закриття залізниці відреагував радник міського голови Ігор Поліщук, який Facebook зазначив, що Луцька міськрада готова взяти у комунальну власність комплекс споруд залізниці та обслуговувати її.

Читайте також: У Луцьку розширять і відремонтують проблемний міст

"Хочу повідомити лучан, що Луцька міська рада готова взяти у комунальну власність комплекс споруд дитячої залізниці та обслуговувати її, виплачувати працівникам зарплату, аби зберегти її для міста та продовжити її функціонування", – написав радник.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook