У Луцьку міському відділі поліції гостро стоїть питання з недостатнього комплектування кадрів.

Читайте також: Подробиці затримання луцького "опера-хабарника" (фото)

Про це у своєму звіті за 2018-й рік повідомив начальник Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області Олег Кічук, пише ІА Волинські Новини.

З його слів, у Луцькому відділі поліції усього працює 168 поліцейських. Із них – 108 чоловіків та 60 жінок. 125 полісменів мають досвід роботи більший, ніж три роки.

Очільник поліції міста проінформував, що окрім виконання прямих функціональних обов’язків, працівників відділу поліції постійно залучають до несення служби для охорони публічного порядку під час проведення масових заходів.

Читайте також: У Луцьку опублікували рейтинг найбільш кримінальних районів

Через це керівництво поліції не може надати працівникам повноцінний відпочинок у відповідності до трудового законодавства. Зі слів Олега Кічука, такі перевантаження полісменів часто призводять до перевтоми, через що працівники і звільняються з місця роботи за власним бажанням.

Так, у Луцькому відділку найбільше не вистачає слідчих та дільничних, що створює додаткове навантаження на працівників – один слідчий розслідує, в середньому, 189 кримінальних проваджень.

Усього за звітний період минулого року у міському відділі звільнили 15 осіб. Із них: 12 – за власним бажанням, 2 – за станом здоров’я та 1 – за угодою сторін.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook