За останні 6 місяців до міської комплексної системи відеоспостереження "Безпечне місто Луцьк" (система) було підключено 205 нових камер відеоспостереження, з яких 76 – з функцією розпізнавання державних номерних знаків. Про це повідомляє департамент муніципальної варти Луцька у Facebook.

Читайте також: У Луцьку показали, як виглядатиме оновлений проспект Волі

Розбудова Системи суттєво підвищила швидкість розкриття правоохоронними органами вчинених адміністративних правопорушень та кримінальних злочинів на території міста.

За цей період диспетчери "Центру безпеки міста Луцьк" департаменту муніципальної варти опрацювали понад 150 запитів працівників правоохоронних органів, комунальних підприємств Луцької МОТГ та адвокатів на отримання відеоконтенту з камер відеоспостереження Системи.

В грудні 2020 року майже 200 камер були підключені до чергової частини "102" ГУНП у Волинській області.

З метою налагодження ефективної взаємодії по отриманню записів з камер відеоспостереження міської комплексної системи "Безпечне місто Луцьк" департамент муніципальної варти Луцької міської ради впровадив веб-додаток "Муніципальна варта_ЦБМ".

Читайте також: Як у Луцьку покращать транспортне сполучення у мікрорайонах, де відсутні лінії електропередач

Даний додаток слугуватиме уникненню бюрократичної складової щодо передачі письмових запитів на отримання відеоконтенту з камер відеоспостереження Системи.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook