12.06.2020 року виконавчим комітетом Луцької міської ради було прийнято 11 рішень про демонтаж незаконно розміщених тимчасових споруд – торгових кіосків на вул. Замковій, які відносились до ринку "Центральний" (права частина). Двоє підприємців знесли кіоски допровільно, а ще шестеро – звернулись до суду щодо скасування вищевказаних рішень виконкому про демонтаж.

Читайте також: Підприємці Старого ринку програли черговий суд

Про це йдеться на сторінці департаменту муніципальної варти у Facebook..

Департаментом муніципальної варти та виконавчим комітетом міської ради було виграно усі шість судових справ у суді першої інстанції, а саме щодо:

  • кіоску підприємця Яремчука В.П.

  • кіоску підприємця Гаврилюка В.С.

  • кіоску підприємця Кордолевського Б.А.

  • кіоску підприємця Давиденкова С.М.

  • кіоску підприємця Вавричука В.П. .

  • кіоску підприємця Шпичак Т.І.

"Наразі чотири скарги залишено без задоволення а рішення Волинського окружного адміністративного суду без змін, дві справи перебувають на апеляційному розгляді. Судовими рішеннями було встановлено, що позивачі (підприємці) не надали правовстановлюючих та дозвільних документів на розміщення тимчасових споруд та доказів правомірного користування земельною ділянкою, яка перебуває у комунальній власності, на якій розміщені тимчасові споруди", – йдеться у дописі.

Читайте також: У Луцьку демонтують низку тимчасових споруд та металевих конструкцій

Так, у разі нездійснення власниками тимчасових споруд на вул. Замковій до 15 березня добровільного демонтажу, департаментом муніципальної варти вже скоро будуть проводитись заходи щодо примусового демонтажу.

    

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook