22-23 серпня, в Луцьку проходить унікальний захід – фестиваль стріт-арту "Lutsk Wallking", який збере понад два десятки талановитих художників з різних куточків України.

Читайте також: Мистецькі вікенди: у Луцьку втілюють унікальний інклюзивний проєкт (фото, відео)

Проєкт "Стріт-арт фестиваль "Lutsk Wallking" реалізовує Фонд Ігоря Палиці "Тільки разом" за підтримки Українського культурного фонду. Організатори наголошують: захід покликаний популяризувати стріт-арт як мистецтво, формувати креативне урбаністичне середовище в Луцьку, творити позитивний сучасний імідж міста.

Зі слів заступниці голови правління Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" Катерини Шкльоди, фестивальна програма буде напрочуд цікавою й насиченою.

"У різних локаціях міста вуличні художники створюватимуть нові роботи. Вони будуть спілкуватися між собою, розповідатимуть про вуличне мистецтво, про те, що таке стріт-арт, як він розвивається у Луцьку і Україні загалом. За ними можна буде не тільки спостерігати в онлайні, а й можна буде познайомитися, поспілкуватися, поставити питання, висловити думки, поділитися ідеями, можливо, навіть покритикувати чи посперечатися про сучасне мистецтво. Буде багато класної музики і танців, цікавих інтерв’ю, пізнавальних екскурсій, що розкриють тему вуличного мистецтва та покажуть різні вуличні субкультури міста", – розповідає організаторка дійства

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook