У Луцьку призначили нового керівника ЛСКАП "Луцькспецкомунтранс".

Читайте також: У Луцькій громаді придбають нові сміттєвози

Про це повідомив міський голова Ігор Поліщук під час оперативної наради у Луцькраді сьогодні, 6 квітня.

Відсьогодні на цій посаді перебуватиме Володимир Марцинюк.

"Володимир Віталійович має чималий досвід роботи на керівних посадах. За час виконуючого обов'язків директора КП "Луцькспецкомунтранс" проявив себе з позитивної сторони", – зазначив Ігор Поліщук.

Окрім того, міський голова поставив ряд завдань перед новим керівником КП.

"1. Наведення порядку на підприємстві. Є питання щодо використання пального, а саме його списання. Для того, щоб отримати ресурс для покращення матеріально-технічної бази і отримаати ресурс для фінансової мотивації тих працівників, які будуть чесно працювати та виконувати свої обов'язки. 

2. Наведення порпядку з фінансово-господарською діяльністю. Вивчити питання, чи потрібна нам ремзона, яка обходиться більше, ніж у 3 мільйони гривень на рік, чи можна віддати ці послуги на аутсорсинг.

Вивчити питання претензійно-позивної діяльності. 10 мільйонів гривень є заборгованість фізичних та юридичних осіб перед підприємством та інші питання.

Всі, хто сьогодні чинить опір та супротив тим реформам, які починаються на підприємстві та тих, хто не хоче працювати чесно, потрібно з ними прощатися.

Читайте також: У Луцьку водії снігоочисної техніки зливають та продають пальне

3. Забезпечення якісного своєчасного вивезення сміття. Сьогодні для того, аби виконати це завдання нам не вистаяає декількох сміттєвозів. В бюджеті міста передбачені кошти на них і найближчим часом ми їх купимо. 

4. Прибирання контейнерних майданчиків. Також прошу звернути увагу на санітарне прибирання міста. 

5. Спільно з департаментом житлово-комунального господарства успішної рекультивації старої черги полігону, будівництво нового полігону і робота над будівництвом сміттєпереробного заводу. 

Бажаю Вам удачі!", – підсумував Ігор Поліщук.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook