Сьогодні радник міського голови Ігор Поліщук та директор департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк проінспектували ремонті роботи, що тривають у Старому місті, йдеться на сайті Луцької міської ради.

Читайте також: Луцьк змагається за титул "Найкращого міста України"

На разі тут активно проводиться ремонт старих фасадів, заміна аварійної шашки Терлінського, що складає мощення доріг у Старому місті, ремонтують сходи по вулиці Братковського, а також Братський міст на площі Возз’єднання. Загалом планується оновити близько 30-ти фасадів.

"Працюємо активно в Старому місті для того, щоб зробити його більш комфортним та привабливим. Разом із Замком Любарта це родзинка нашого міста, і, безумовно, має перебувати в належному стані. Той комплекс робіт, що зараз тут ведеться, мабуть наймасштабніший за увесь час незалежності України. Плануємо основну їх частину завершити до Дня міста. А потім продовжити – адже за багато років тут назбиралось чимало проблем, які сьогодні вирішуються.

Читайте також: Будуть штрафи: у Луцьку водіїв просять забрати припарковані авто з території ринку (фото)

Попередньо, ми задекларували 10 кроків – дуже простих, але дуже дієвих, по поверненню привабливості Старого міста для лучан та гостей нашого міста. Поступово втілюємо ці кроки в життя та сподіваємося, що вони кардинально змінять картину, яка тут є", – розповів Ігор Поліщук.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook