У Луцьку шукають перевізників на приміські автобусні маршрути загального користування. Про це йшлося сьогодні, 17 березня, під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Читайте також: У Луцьку показали, як виглядатиме оновлений проспект Волі

Зокрема, рішенням виконавчого комітету оголошено конкурс на перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування № 37 "село Жабка – ринок "Ринок Новий" та № 181 "Богушівка – Луцьк", які відбудуться 13 квітня цього року.

До проведення конкурсу та затвердження результатів тимчасовим перевізником на маршрут № 181 "Богушівка – Луцьк" призначили фізичну особу-підприємця Макарчука М.П.

Конкурс оголосили також на перевізника на приміський автобусний маршрут № 104 "Кульчин – Луцьк", який також відбудеться 13 квітня.

Крім того, шукають перевізника на маршрут № 182а "Луцьк (залізничний вокзал) – Заболотці". Участь у цьому конкурсі можуть брати автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижче Євро-2. Зокрема, переможець конкурсу укладе з організатором перевезень та оператором тристоронній договір про організацію та обслуговування електронних систем в громадському транспорті міста Луцька.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook