У березні жінка, на утриманні якої знаходиться двоє малолітніх дітей, отримала замовлення на організацію звідництва, тобто надання повіями послуг сексуального характеру за грошову винагороду в готелі.

Читайте також: У Луцьку судять "елітну" сутенерку, яка обслуговувала суддів та прокурорів

В результаті такої "угоди" підприємлива жінка отримала 50 доларів. Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 28 квітня, передає Конкурент.

Окрім цього, жінка продовжила організовувати звідництво і 14 травня. Цього разу повії надавали послуги сексуального характеру в одному із комплексів відпочинку гірськолижного курорту "Буковель". За це також отримала 50 доларів.

5 червня організація звідництва повторилася для клієнтів одного із комплексів відпочинку у Кам’янець-Подільському. За це жінка отримала традиційно 50 доларів.

В судовому засіданні прокурором та обвинуваченою подано угоду про визнання винуватості. Окрім цього жінка визнала себе винуватою.

Читайте також: Справа Мами Чолі жива: у центрі Луцька правоохоронці викрили бордель

У результаті суд затвердив угоду між обвинуваченою та прокурором. Та визнав жінку винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 302 ч.2 КК України (Створення або утримання місць розпусти і звідництво).

Також призначив покарання у виді позбавлення волі строком на 1 рік, а на підставі ст.ст.75,76 КК України звільнив від відбування призначеного покарання, якщо вона протягом 1 року іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на неї обов’язки.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook