Сьогодні вночі, 16 березня в приміщені Луцького відділу поліції під час оформлення протоколів за скоєння адміністративних правопорушень  23-річний житель Луцька наніс тілесні ушкодження співробітнику патрульної поліції, пише пресслужба поліції Волинської області.

Читайте також: На Волині двоє чоловіків побили молодого слідчого (відео)

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 КПК України. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, до п’яти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Читайте також: Волинянин, який побив поліцейського, отримав покарання

Окрім цього, на правопорушника складено адміністративні протоколи за ст.ст. 173 (дрібне хуліганство), 178 (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді), 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook