У четвер, 24 жовтня, на проспекті Соборності у Луцьку поліцейські запримітили підозрілого водія Mercedez-Benz, однак на вимогу зупинитись той не відреагував. Про це повідомляється на сторінці патрульної поліції Волинської області у фейсбуці.

Читайте також: "П'яна" аварія на Волині: зіштовхнулись мопед та легковик

Після кількахвилинної погоні його заблокували на проспекті Молоді. Як виявилося, молодик уже втретє за рік сів за кермо у стані алкогольного сп'яніння.

Хлопцеві на фото (через захист персональних даних ми не можемо показати його обличчя) – лише 21 рік. Однак цьогоріч він уже втретє керував автомобілем в стані алкогольного сп’яніння. Лише 4 липня суд позбавив його права керування, однак сьогодні він знову сів за кермо нетверезим. Більше того, рухався, створюючи аварійні ситуації.



Водій пройшов огляд у встановленому законом порядку на місці: мав 1, 31 проміле в крові. Інспекторам повідомив, що, незважаючи на позбавлення права керування, все одно їздить різними транспортними засобами. У зв’язку з цим патрульні викликали на місце і слідчо-оперативну групу, ймовірно, чоловікові може загрожувати покарання за невиконання рішення суду. На нього оформили два протоколи та три постанови, у тому числі, за керування в стані сп’яніння втретє протягом року. Крім того, протокол за ст. 130 КУпАП склали і на пасажира – власника автомобіля, адже саме він, також у стані сп’яніння, передав керування своєму товаришеві.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook