Українців приголомшила новина про розлучення Святослава Вакарчука, оскільки вони не очікували такого радикального кроку від музиканта. Відомий український музикант, фронтмен рок-групи «Океан Ельзи» і екс-глава політичної партії «Голос» Святослав Вакарчук розповів 12 червня, що розірвав стосунки з дружиною Лялею Фонарьова.

Читайте також: Вакарчук розвівся з дружиною після 20 років шлюбу

І в цей же день в соцмережі Instagram з'явилися його фото з молодими і красивими дівчатами, повідомляє Політека.

Насправді – це не означає, що рок-виконавець негайно «вдарився в усі тяжкі» після розлучення. Все пояснюється значно простіше: в цей день у нього в Луцьку був концерт, а під час відпочинку в ресторані його зустріли дівчата-фанатки співака і попросили фото на пам'ять.{{photo-1}}Вакарчук не зміг відмовити їм у тому, щоб зробити кілька фотознімків. Так співпало, що фото з'явилися в мережі саме після заяви Вакарчука про його розлучення.

Варто відзначити, що ніжні стосунки зі своєю музою і єдиною коханої Лялею Фонарьова 46-річний лідер «Океан Ельзи» і колишній народний депутат ретельно оберігав від папараці і вкрай рідко відкривав завісу сімейного життя.

Своїх дітей у Вакарчука від шлюбу з Фонарьовою немає, але пасербицю, яка скоро буде відзначати 28-річчя, рокер любить, як власну дитину.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook