Лікар-гінеколог продовжував займатись сутенерством.

Читайте також: Відоме прізвище лікаря-гінеколога, який займався сутенерством та збував наркотики у Луцьку

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Припинили злочинну діяльність оперативники міграційної поліції Головного управління Національної поліції в області спільно зі слідчими Луцького районного управління поліції за процесуального керівництва Луцької місцевої прокуратури.

Встановлено, що 53-річний лучанин, працівник однієї з лікарень, пропонував потенційним клієнтам жінок для надання оплатних сексуальних послуг. Грошова винагорода становила від 800 до 1,5 тисячі гривень, в  залежності від віку жінок, які надавали такі послуги.

Окрім того, чоловік домовлявся про місця зустрічей та бронював готелі й сауни.  За злочинну діяльність із кожного клієнта лучанин отримував свою частину грошової винагороди – від  300 до 500 грн.

Читайте також: На Волині затримали 24-річну сутенерку

У  рамках реалізації матеріалів кримінального провадження поліцейські провели два санкціоновані обшуки за місцем проживання фігуранта.

Зловмисника затримали за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили в ізолятор тимчасового тримання, згодом йому оголосили підозру за ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України, а сьогодні суд обрав запобіжний захід – домашній арешт.

Зазначимо, що у вересні 2020 року фігурант уже був засуджений за вчинення аналогічних злочинів: поліцейські задокументували кілька епізодів організації сутенерських послуг та збуту амфетаміну. Тоді суд призначив йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з іспитовим терміном 3 роки.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook