У Луцьку в центрі біля Стели загиблим Героям АТО патрульні кинули айдарівців обличчям на асфальт за те, що вони хотіли перевірити документи у волонтерів, які збирали кошти. Про це повідомила психолог Олена Звєрєва.

Читайте також: "Якщо ти глупа, то вчися швидко бігати", – луцький психолог Звєрєва про вбивство екс-військовим дружини

"В центрі Стели загиблим Героям сьогодні з’явилась ось така компанія, бійці "Айдару" спробували з`ясувати, де дозвіл на таку діяльність, де волонтерське посвідчення і кому збирають кошти. Замість того ця пані викликала поліцію, патрульні в обличчі цих двох, нічого кращого не знайшли, як кинути обох бійців обличчям на асфальт, при цьому в одного з них перелом ключиці, рука в гіпсі і він годину, як виписаний з госпіталю. Дякуючи не байдужим громадянам пані і її син затримані і перебувають в міськвідділі, на дії патрульних написана заява", – йдеться в дописі Олени Звєрєвої.

Як повідомила речниця волинських патрульних Ольга Бузулук, поліцію викликала, власне, жінка, яка співала та повідомила, що їй погрожують двоє чоловіків, пише ІА Волинські Новини.

"Наше завдання було припинити правопорушення. Один з чоловіків не реагував на зауваження, мав ознаки алкогольного сп’яніння, ображав нецензурною лайкою патрульних", – зазначила вона та додала, що на чоловіка оформили 3 адміністративних матеріали за дрібне хуліганство, злісну непокору працівнику поліції та перебування в нетверезому вигляді в громадському місці.

Читайте також: Поліцейський Prius розбитий вщент: у Луцьку службова автівка зіткнулась з тролейбусом (відео)

Зі слів Ольги Бузулук, близько чверті патрульних – ветерани АТО, а тому чути звинувачення від активістів, які до кінця не розібрались в ситуації – прикро.

Тим часом працівники волинської поліції склали на Світлану Григор’єву адміністративні матеріали за ст.186 КУпАП – самоуправство, хоча вона заявила, що має дозвіл на таку діяльність від Луцької міської ради.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook